Головна » Архів матеріалів

Вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю мають багато випадків шахрайства, тому люди часто просто боятися проводити різні операції самостійно. Купівля або продаж майна повинна супроводжуватися контролем, який і забезпечують ріелторські контори.

Звичайно, можна виконати все самостійно, але відсутність певних знань і досвіду може бути чревате наслідками, адже необхідно знати всі формальності справи. Брак знань у житловій сфері може позначитися на процесі збору необхідного пакету документів. Одним з величезних переваг роботи з агентствами нерухомості - це економія часу. Можна довіритися професіоналам і не переживати за результат, так як приватний ріелтор сам зацікавлений в успішному проведенні угоди. Головне - підібрати надійну компанію з кваліфікованими фахівцями.

Для клієнта єдиним мінусом співпраці є подорожчання процесу, однак воно гарантує швидкий і успішний дозвіл питання. Будь-яка взаємодія з ріелторської конторою вигідно в термінових ситуаціях.

При покупці житла ріелторська компанія допоможе підібрати відповідний варіант і дізнати ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 621 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Елітної квартирою вважається те житло, яке розташоване в спеціально відведених дорогих житлових комплексах. Також, це може бути квартира в старому фонді, що має, перш за все, архітектурну цінність. Ціна таких квартир, як і в першому, так і в другому випадку достатньо висока і має значну відмінність від цін квартир в звичайних районах, з відносно звичайними умовами. Звичайно, купуючи таку квартиру, варто дивитися на декілька чинників, завдяки яким, можна говорити про головне - комфорт і безпеку майбутніх мешканців. Після вже варто звернути увагу на особисті вподобання і смаки. Варто сказати, що часто в будинках архітектурної цінності відсутній необхідний комфорт і відповідні модернізовані умови проживання, тому між комфортом та історичною цінністю вибирають найчастіше - комфорт.

Параметри елітних квартир, як правило, можуть бути досить різними. Але все ж, існують деякі стандарти. Приміром, загальна площа апартаментів повинна становити від 120 квадратних метрів (з урахуванням, що в квартирі буде проживати не більше трьох осіб), площа кухні повинна бути не менше 15 метрів. Стелі ж висотою від трьох метрів. Що стосуєт ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 627 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Власне житло - мрія будь-якої людини в сучасному світі. І, якщо її здійснення не за горами, належить вирішити чимало важливих питань. Наприклад, купувати квартиру в новобудові або розглянути ринок вторинного житла? Все більша кількість сімей вибирає саме перший варіант. На що ж слід звернути увагу і з чого почати при виборі такої квартири?

По-перше, варто визначитися з забудовником, дізнатися умови інвестування в новобудову, а також визначитися з районом, в якому ви плануєте придбати квартиру. Для тих, хто живе у великих містах, цей пункт особливо актуальний. Адже дуже важливо, щоб робота знаходилася поблизу, і дорога до неї не забирала великої кількості часу. Також варто звернути увагу на інфраструктуру району: магазини, дитячі сади і школи, парки, розважальні центри та інше. Добре, якщо все це буде в крокової доступності. Якщо ж район новий і тільки забудовується, не соромтеся цікавитися планом його розвитку на найближчі роки.

По-друге, визначтеся з тим, яку суму ви готові витратити на придбання квартири. Врахуйте, що в рекламних оголошеннях продавці вказують ціну на найдешев ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 570 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Кількість новобудов у країні зростає з незначною швидкістю. В обласних центрах і мегаполісах постійно збільшується кількість жителів, в результаті чого виникає потреба в придбанні житла. На превеликий жаль, через нестачу коштів більшість молодих сімей змушені тулитися в гуртожитках або в батьківських будинках.

Для більшості молодят вартість квартири, навіть на вторинному ринку, є непідйомною сумою. Саме тому для багатьох молодих людей квартира в кредит є чи не єдиною можливістю відокремитися від батьків і жити самостійно. Що ж вигідніше кредит або іпотека? Для того щоб дати однозначну відповідь слід оцінити всі деталі конкретного випадку.

Якщо молодій сім'ї не вистачає невеликої суми для придбання квартири, то, звичайно ж, варто взяти кредит. У разі відсутності пристойної суми грошей, порятунком стане іпотека.

Переваги іпотеки:
- Менші відсоткові ставки;
- Великий термін виплати (до тридцяти років);
- Відносно невеликі щомісячні виплати.

Через довгий термін виплат, суми щомісячних вн ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 2399 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Продаж квартири проводиться з певним списком документів. Багато покупців звертають увагу насамперед на ті об'єкти, документи до яких повністю готові. Однак не варто поспішати із заявою про готовність повного пакета документів. Залежно від категорії об'єкта нерухомості та категорії самих покупців їх перелік може змінитися.

Основний і самий затяжний в оформленні документ - це Технічний паспорт. У багатьох власників квартир радянського часу побудови такий документ є. По суті, він являє собою деякий план квартири. Однак більшість покупців вимагає, щоб його оформлення проводилося не раніше, ніж за 1 рік до продажу квартири. Особливо важливо це вимога, якщо береться іпотечний кредит на нерухомість. Законодавчо техпаспорт не застосовується довше 5 років. Тривалість оформлення безпосередньо залежить від вашої готовності заплатити. Вона може складати від трьох днів до 1 місяця. Просто так документ не видадуть. Вашу квартиру провідає інспектор, перевіряючий законність перепланувань. Якщо буде виявлена ​​перепланування (а за неї можуть прийняти навіть створення кладовки з гіпсокартонними перегородками), то оформлення ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 735 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Будь-яка людина, що задумала інвестувати гроші в нерухомість, сподівається заробити на цьому. Зрозуміло, в тому випадку, якщо він сам не збирається проживати в купленій квартирі або заповнити набутий склад тільки своїм товаром. Однак вартість будь-якої нерухомості і орендна ставка пов'язані між собою прямо пропорційно. Тобто елітне житло здається за максимально високою ціною, а «гостинка» на околиці, відповідно, дешево. Яка ж «золота середина» між цими «полюсами» і чи варто займатися здачею нерухомості в оренду?

Відповідь однозначна - варто. Є тільки одне застереження: інвестор не повинен чекати швидкого, одномоментного доходу від квартири, складу, будиночка на узбережжі або магазина. Інвестування в нерухомість дуже дохідний, але клопітливий процес. Одного лише голого факту купівлі-продажу недостатньо. Обов'язково необхідно вкласти ще частину фінансового, фізичного та інтелектуального потенціалу в рекламу, ремонт, оформлення оберемка всіляких юридичних паперів і страховок. Бажано робити все по-закону, тому що. фіскальні органи все частіше знаходять громадян, які намагают ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 659 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Більшість з нас хоч раз у житті стикається з питанням продажу нерухомості або здачі приміщення в оренду. Якщо вам тільки належить займатися подібною проблемою, то, щоб прискорити процес, швидше знайти покупця або орендаря, слід враховувати певні чинники.

На перший погляд може здатися, що тут немає нічого складного. Навряд чи хтось сьогодні задається вже питанням: куди дати оголошення про продаж квартири. Відповідь очевидна. Досить просто розмістити свою пропозицію в місцеву безкоштовну газету або, що ще простіше - на сторінках спеціальних сайтів в інтернеті і покупці не змусять себе чекати. Однак не все так просто. Адже отримати таку газету не складає особливих труднощів, тому подібну пресу читають просто так, з цікавості, на майбутнє і т.д. І телефонні дзвінки з приводу ціни та умов продажу вашої нерухомості так само в більшості випадків будуть марними для вас.

Розумним варіантом буде і рішення подати оголошення на спеціалізованому порталі в інтернеті. На такі сайти, як правило, заходять дійсно зацікавлені люди, яким потрібна в даний час ваша квартира або приміщення.

... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 676 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Перед купівлею квартири необхідно з'ясувати ряд питань, які допоможуть покупцю вигідно вкласти кошти.

Перше, що потрібно зробити-з'ясувати, хто здійснює комунальне обслуговування будинку - державний орган або, можливо, мешканці створили свій власний кооператив.

Також потрібно буде з'ясувати, хто є потенційними сусідами покупця. Проблемою можуть стати галасливі сусіди, а також той факт, що квартири, які знаходяться біля потенційної купівлі, здаються в оренду. Таким чином, неможливо передбачити, якими будуть потенційні сусіди, і як часто вони будуть змінюватися.

Незайвим буде дізнатися, чи є біля житла магазини, зупинки, дитячі сади і школи - загалом, вся інфраструктура, яка необхідна покупцю.

За запитами покупця можна також з'ясувати наявність автостоянки, охороняється чи квартира, чи є в будинку система відеоспостереження.

Перш ніж купити житло, необхідно ретельно вивчити пропозиції, щоб переконатися, що купівля буде оптимальним співвідношенням ціни і я ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 591 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Сьогодні при таких високих цінах на житло дуже необхідно вміти правильно торгуватися при купівлі квартири. Сьогодні можна таким чином заощадити при покупці квартири в середньому від 1 до 5%. Погодьтеся, приємна сума вийде, яку можна буде потім витратити на ремонт в цій же квартирі, купити новий кухонний гарнітур або ж комп'ютер дітям.

Для початку, природно, Вам потрібно визначитися з варіантом квартири. При пошуках не забудьте задіяти всі джерела отримання інформації.

1. Всі друковані видання з нерухомості, не полінуйтеся, продзвонити по ВСІМ телефонами, по всіх оголошеннях, що пропонує відповідний для Вас варіант житла. Навіть якщо Вам не відповіли або ж було «зайнято», не забудьте повернутися і передзвонити! Можливо, саме ТАМ і буде ВАША квартира. А так як дуже низька частка власників житла щодо посередників, то нелегко вийти саме на господаря. Але Ви ж розумієте, що купити квартиру без послуг агентств нерухомості безпосередньо у власника будемо дешевше. Дуже часто виходить, що власник дає оголошення про продаж в одну й ту ж газету нарівні з посередниками (яки ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 640 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Деякі люди вважають, що складнощі можуть з'явитися тільки під час купівлі об'єкта нерухомості. Насправді процес реалізації також має масу складнощів і особливих моментів, і якщо не прийняти їх до уваги, то це може привести до згубних наслідків. Запобігти подібному результату можна, якщо ознайомитися заздалегідь з деякими особливостями.

Безсумнівно, одним з оптимальних варіантів, що дозволяють запобігти формуванню проблем і труднощів, вважається співпраця з посередниками. Оскільки працюють вони чимало, то проблем з підбором клієнтів, яких зацікавить продаж квартир, не виникне. На жаль, під видом агентств нерухомості працює чимало шахраїв, тому багато користувачів вирішуються на самостійний продаж. Крім цього, посередникам необхідно виплачувати комісію.

Завдяки тому, що величезна кількість користувачів на даний момент користується інтернетом, процес реалізації об'єкта нерухомості можна провести власними силами. Безсумнівно, спочатку потрібно визначитися з вартістю. Для цього можна скористатися послугами незалежного оцінювача, відвідати БТІ і провести порівняльний анал ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 601 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Мало не щодня в засобах масової інформації з'являються публікації про різні випадки шахрайства при купівлі житла. Зрозуміло, що далеко не усі такі ситуації потрапляють в ЗМІ, і, якщо не дотримуватися міри обережності, кожен може стати жертвою обману при укладенні угод з нерухомістю. Спробуємо розібратися з основними схемами шахрайства при купівлі квартири і зрозуміти, як цього уникнути.

 Обман при купівлі квартири : нереальна ціна

Щоб уникнути великих податків, багато продавців житла на вторинному ринку просять в документації вказати не фактичну ціну продажу, а набагато меншу, і розуміючі покупці йдуть їм назустріч. Багато з таких угод ніяких наслідків не мають, проте варто розуміти, що якщо впродовж подальшого півріччя продавець захоче через суд добитися визнання угоди недійсною, покупець може розраховувати лише на суму, вказану в договорі.

А якщо врахувати, що ціна нерухомості має тенденцію до зростання, втрати можуть виявитися ще більшими.

Декілька хазяїв однієї квартири

... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 883 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Звернемо увагу на квартири, які вже комусь належали, тобто на вторинний ринок. Рекомендація № 1: визначитеся, Ви робите все самі або за допомогою ріелтора. Тут, звичайно, вирішувати Вам, але якщо це перша угода, краще не ризикувати. Аж надто багато тонкощів – чого варта тільки перевірка так званої чистоти квартири. Позбавити від цього головного болю можуть агентства нерухомості, в яких є не тільки штат ріелторів, а й юридичний відділ. Супровід всієї угоди – процес не дешевий, тому, якщо грошей все-таки шкода, можна користуватися окремими послугами, найняти юриста для укладення договору купівлі-продажу або оцінки чистоти квартири. Але юрист повинен бути не простий, а спеціалізується на операціях з нерухомістю. Ціна питання: за супровід всієї угоди агентства зазвичай беруть від 2 – 5% вартості квартири, включаючи і послугу з підбору варіантів, і перевірку на юридичну чистоту. Втім, практика показує, що торг доречний майже завжди. Разом з тим, важливо пам’ятати, що є все ж межа, нижче якого ріелтор не піде для роботи за угодою. Необхідні документи: договір з агентством / юридичною компанією, в якому прописані права та обов’ ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 646 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Якщо все-таки рішення прийнято на користь квартири в новобудові, то спочатку слід вивчити всі позитивні і негативні сторони такого придбання. Позитивні моменти покупки житла в новому будинку.

В даний час нові будинки не похожі на однотипні коробки з квартирами, мало придатними для комфортного проживання. Якщо засоби дозволяють, можна купити елітну квартиру в будь-якому вподобаному будинку з плануванням, що найбільше підходить і раціональною площею.

Явним плюсом в придбанні квартири в новобудові є абсолютно нова система комунікацій, нова електропроводка, система водопостачання та каналізація, нова вентиляційна система.

Сучасні будівельні матеріали, які використовуються при зведенні будинків, мають низьку теплопровідність, тобто - добре «тримати тепло»; вони виробляються з екологічно чистих компонентів, відповідно, відсутній ризик придбати яку-небудь хворобу за час проживання тут.

При зведенні нового елітного будинку забудовник, зазвичай, планує паркувальні місця, а також місця для дитячого і сп ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 645 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Багато людей задають собі питання про те, чи купувати житло або взагалі не варто цього робити, тому що зростають ціни на нерухомість, чи будується якесь нове житло в Івано-Франківську, у кого краще купувати житло на первинному ринку, або може бути кращий варіант, який полягатиме в тому, щоб купити якусь квартиру на вторинному ринку. Безумовно є безліч людей, що ставили собі подібне питання, адже кому не хочеться придбати нове і комфортне житло?

В першу чергу, необхідно звернути увагу на вартість квадратного метра обраного вами житла. По суті, практично все залежить від ціни за метр квадратний. Потрібно відзначити те, що ціна за стару квартиру, яка не просто вимагає косметичного ремонту, а й капітального та абсолютно повної реконструкції будинку, набагато вища, ніж ціна за квадратний метр якоїсь нової квартири. Це є якоюсь аномалією, оскільки так просто не повинно бути. Безліч людей задається питанням про те, як саме новим будівельним компаніям вдається настільки вдало тримати досить таки низьку ціну на нове житло? По-перше, це все пояснюється тим, що це здійснюється за допомогою того, що компанія насправді є генер ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 607 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

1/9 п, заг.площа 90 кв.м., зроблений свіжий ремонт, автономне опалення, нова сантехніка та електрика (гостований мідний дріт), дорогі німецькі крани, хороші вхідні броньовані двері (не китайські), 2 входи, 2 лоджії+балкон, можливий варіант під комерційну діяльність, ціна 40 000 у.о.

... Читати далі »

Переглядів: 505 | Дата: 27.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 4/9  42/-/18м2. 1-кімнатний сирець, зданий.У вартість входить котел , опалення, підігрів підлоги, батареї, стяжки , м/п вікна, броньовані двері, не кутова.
Ціна 24 800 у.о. 

Переглядів: 431 | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 3/10  46м2. Однокімнатна квартира в новобудові, район Пасічна.
Зроблено євроремонт, ванна, умивальник, унітаз. 
В кухні меблі, мийка, витяжка. Опалення індивідуальне.
Кладовка обладнана.
Ціна 30 000 у.о. 

Переглядів: 497 | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 6/6  82м2.  2-кімнатна квартира по вул.Хоткевича у новобудові, сирець. Будинок повністю зданий. Металопластикові вікна, броньовані двері, всі комунікації, зроблено підігрів підлоги. Лічильники, котел. Великі кімнати, лоджія.
Ціна 38 000 у.о. 

Переглядів: 446 | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 1/9  58м2. 2-ох кімнатна квартира по вул Федьковича.
Повністю зроблений ремонт, автономне опалення, 2-ох контурний котел, вмонтована кухня, балкон, продається з меблями та технікою, кімнати ізольовані, правильне планування, роздільний санвузол.
Квартира розташована біля Обласної клінічної лікарні, зручна транспортна розв'язка, є місце для авто, поруч супермаркети та аптеки, розвинена інфраструктура.
Все зроблено для себе.Продається з усім, заходиш і живеш, вкладів не потребує. Можливий торг.
Ціна 45 000 у.о ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Дата: 25.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 2/9ц. 36/18/7м2. 1-кімнатна квартира, центр, вул.Бандери (біля готелю Надія).
Євроремонт, броньовані двері, нова мідна електропроводка, ламінат, мп/вікна, бойлер, 
сучасна плитка в кухні та с/в. Залишаються меблі,штори,пральна машина. Затишний двір, поруч парк, хороше сполучення.
Ціна 28 000 у.о.

  ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Дата: 25.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 7/9  32/14/6м2. Однокімнатна квартира з ремонтом, нова сантехніка, ел.проводка, велика лоджія, південна сторона. Розташована по вул. коновальця, р-он велмарт.
Ціна 18 500 у.о. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 438 | Дата: 24.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 2/5ц. 31/16/6м2.  1-кімнатна квартира по вул.Пулюя. М/п вікна, б/р двері, дуже хороший стан, німецька газ.колонка. Ремонт в санвузлі та на балконі! Заходиш і живеш.
Ціна 20 000 у.о. Торг! 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Дата: 20.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 5/5ц  62м2.  3-ох кімнатна квартира, потребує ремонту. Газова колонка, балкон, лоджія (засклена), шатровий дах (відремонтований, не протікає), старі меблі, всі кімнати окремі, туалет і вання теж окремо.
Ціна 26 000 у.о.  Торг!

Переглядів: 392 | Дата: 18.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 7/10  42м2.  1-кімнатна новобудова, здана. Котел, стяжка, штукатурка, розводка електрики, лічильники, броньовані двері (не Китай).
Ціна 18 500 у.о.  Торг! 

Переглядів: 476 | Дата: 17.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 8/10  68/33/11м2. 2-ох кімнатна квартира, з документами, в зданій новобудові. Сирець (електро розводка по квартирі, чорнова штукатурка, стяжка, лічильники, брон. двері). ТРИ ВЕЛИКІ ЛОДЖІЇ!!! Всі лоджії засклені і утеплені! Працює ліфт. Свідоцтво на право власності має більше 3-х років!!! ТЕРМІНОВО!!
Ціна 30 000 у.о. 

Переглядів: 430 | Дата: 12.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 7/10  90/44/12м2. 3-кімнатна новобудова, здана. Сирець, броньовані двері, металопластікові вікна, лічильники газу та холодной води. гарна планіровка, ліфт, сонячна сторона.
Ціна 45 000 у.о.

 

... Читати далі »

Переглядів: 524 | Дата: 12.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 4/5ц  57/35/9м2. 2-ох кімнатна квартира в гарному стані (всі умови для прожиття)
Дуже комфортна та уютна для сім'ї. Зручна обстановка, квартира розташована в хорошому, та зеленому районі, Неподалік знаходься садік і школа 2-3 хвилини, до річки Бистриця 5 хв, до зупинки 4 хв. Дві зупинки проїхавши ви вже в центрі на стометрівці. Все дуже близько і комфортно.
Центральне опалення, дерев'яні вікна, двері та балкон ,також сучасний паркет з натур дерева. Меблі та техніка  залишаються в квартирі, все працює в хорошому стані. Висота стелі 3 м.
 

... Читати далі »

Категорія: Терміновий продаж квартир в Івано-Франківську | Переглядів: 703 | Дата: 12.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 6/6  30/17/5м2. Автономне опалення (котел Ariston двохконтурний-опалення+гаряча вода), нова сантехніка та електрика,батареї, металопластикові вікна та броньовані вхідні двері, інтернет. Гарне транспортне сполучення, поряд супермаркет Сільпо.
Ціна 16 500 у.о. Торг!

 

... Читати далі »

Переглядів: 476 | Дата: 11.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 6/9  44/-/12м2.  1 кімнатна новобудова, сирець. Гіпсова штукатурка, стяжка, зроблене опалення (котел, батереї, тепла підлога), лічильники, мідна електропроводка, панорамні м/п вікна з енергозберігаючим склом, броньовані двері, утеплення фасаду, безшумний ліфт "Отіс.
Ціна 25 000 у.о. 

Переглядів: 513 | Дата: 10.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 4/10   43/-/13м2.  1 кімнатна квартира з євроремонтом, автономним опалення, підігрів підлоги, декоративна штукатурка, натяжні стелі, міжкімнатні двері, плитка, броньовані двері.Великі вітражні вікна, балкон, лоджія. Великий красивий двір, дитячий майданчик, місце для авто. Поруч магазини, навчальні заклади.
Ціна 32 500 у.о. 

 

 

Переглядів: 451 | Дата: 06.08.2014 | Коментарі (0)

3/9, 39 кв.м., Документи на покупця. Гарний район,гарне планування є балкон, дорогі брон.двері і енергозберігаючі вікна ліфт електропроводка , своя підстанція в дворі. Можна робити ремонт. Є вже 8 сімей які живуть. Газ , вода, електрика в квартирі. Є всі лічильники, котел і домофон. 23 000$

Переглядів: 542 | Дата: 03.08.2014 | Коментарі (0)

Поверх 9/11  42/-/17м2  Однокімнатна квартира з дизайнерським, якісним ремонтом в зданій новобудові. Простора кімната з лоджією, велика кухня. Тепла підлога на кухні, в ванні та в коридорі, дорога сантехніка. Квартира сонячна, тепла, не кутова. Затишний двір, не біля дороги, поблизу парк, річка, садік, школа, магазини, хороша інфраструктура та транспортна розв'язка. Діє договір переуступки.
Ціна 33 200 у.о. Торг

 

Переглядів: 622 | Дата: 31.07.2014 | Коментарі (0)

8/10 цегл., 58/ /15   новий будинок,  індив. опалення,  євроремонт,  кімнати окремі,  металопластикові вікна,  броньовані двері,  ламінат,  лоджія + балкон, документи на покупця. Ціна 35 000 у.о.

Переглядів: 428 | Дата: 31.07.2014 | Коментарі (0)

8/10, заг.площа 42м2, є/р, і/о, кухня-студія,
все нове, дорога сантехніка та матеріали
Ціна 27 000 у.о.

Переглядів: 505 | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 4/9ц  50/-/20м2.  2-ох кімнатна новобудова з євроремонтом.
Ціна 39 900 у.о. 

 

 

Переглядів: 433 | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 2/10 (над гаражами)  60/30/14м2.   Двокімнатна квартира по вул. Івасюка-Любачівського. Буде укладатись договір переуступки.
Гарне планування. Квартира зручна, світла і сонячна. Вікна виходять на приватний сектор, Є балкон та лоджія. Здача будинку - 4 квартал 2015 року, в даний час будинок вже збудований, закінчуються фасадні роботи. 
Зручне транспортне сполучення з усіма районами міста, насичена соціальна інфраструктура - продовольчий ринок, великі торговельні центри Метро, Велес, Арсен, Епіцентр, супермаркети Пакко, Тростянецький, церква, поліклініка, 2 школи, гімназія, 3 дитсадка.
Велике внутрішнє подвір'я з дитячим та спортивним майда ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 6/10  45м2  сирець, в ціну входить:електролічильник, лічильник холодної води, газолічильник, якісна штукатурка, стяжка, металопластикові вікна , вхідні двері. 1 черга. Здача весною, 2016 року
Ціна 9000 грн/м2  

Переглядів: 424 | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 7/10  45м2  сирець, в ціну входить: електролічильник, лічильник холодної води, газолічильник, якісна штукатурка, стяжка, металопластикові вікна , вхідні двері. 2 черга. Здача  2017 року.
Ціна 8000 грн/м2  

Переглядів: 406 | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 8/10  60м2  сирець, в ціну входить:електролічильник, лічильник холодної води, газолічильник, якісна штукатурка, стяжка, металопластикові вікна , вхідні двері. 2 черга. Здача 2017 року
Ціна 8000 грн/м2  

Переглядів: 499 | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 6/10  60м2  сирець, в ціну входить:електролічильник, лічильник холодної води, газолічильник, якісна штукатурка, стяжка, металопластикові вікна , вхідні двері. 1 черга. Здача весною, 2016 року.
Ціна 9000 грн/м2  

Переглядів: 418 | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 4/6  52/26/14м2.  однокімнатна квартира, навпроти обласної лікарні, сирець, зроблена електророзводка. Наявний газовий котел, лічильник, штукатурка, є всі документи.
Ціна 26 000 

Переглядів: 448 | Дата: 14.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 5/7   40/19/10м2.  1-но кімнатна квартира по вулиці Довженка, новобудова, сирець. М/п вікна, броньовані двері, лічильники на світло, воду газ. Є техпаспорт, та свідоцтво на право власності. Вікна виходят у двір. В будинку є ліфт. Будинок зданий в 2013р.
Ціна 18 500 у.о. 

Переглядів: 464 | Дата: 13.07.2014 | Коментарі (0)

3/9, заг.площа 41 м2, сирець, здана новобудова, документи, без котла. Ціна 8500 грн/м2

Переглядів: 452 | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 9/9п.  49/-/9м2.   2х кім.кв., вул.Вовчинцька(р-н Гранд базару),євроремонт, м.п. вікна, брон.двері, бойлер, ц/о, техніка і меблі залишаються, поруч скупчення супермаркетів, д/садочок, школа, хороша транспортна розвилка. Терміново!
Ціна 30 000 у.о. 
 
  ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 6/9   49/29/8м2.   2кімнатна квартира по вул.Будівельників. Окремі кімнати, паркет, автономне опалення, хороший стан, санвузол розрдільний, сучасна плитка.
Ціна 26 000 у.о.

Переглядів: 462 | Дата: 08.07.2014 | Коментарі (0)

Поверх 3/12  56/28/12м2   Квартира тепла всі вікна виходять на сонячну сторону,сирець, район Горького. Гарне сполучення в любу точку міста. Будинок зданий. Ціна 25 000 у.о.

Переглядів: 686 | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)

3/9  49/29/8м2.   2-ох кімнатна квартира з ремонтом, м/п вікна, ламінат, автономне опалення, якісні броньовані двері, поміняна сантехніка та електрика, залишаються кухонні меблі, будинок знаходиться в дворі, не біля дороги, поряд дитячий садочок, дві школи, торгові центри (Арсен,Епіцентр,через дорогу Гранд Базар). Не далеко річка. Сполучення з усіма районами міста. Ціна 28 500 у.о.

Переглядів: 504 | Дата: 25.06.2014 | Коментарі (0)

Поверх 5/5ц.  51м2.  2-ох кімнатна квартира, кімнати суміжні, жилий стан, бойлер, плитка звичайна, сонячна сторона. Квартира двохстороння, шатровий дах. Ціна 21 000 у.о. 

Переглядів: 423 | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

Поверх 8/10  42/-/18м2.  1-кімнатна квартира у новому районі "Калинова слобода". Зроблений ремонт, автономне опалення. Будинок зданий, заселений. Ціна 26 000 у.о.

Переглядів: 574 | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

Поверх 1/5  37/-/5м2.  Хороша, тепла, затишна квартира. Всюди поміняні вікна. Засклений балкон! У ванній кімнаті-душова кабіна та бойлер.Квартира знаходиться на 1-му поверсі, можливість прибудови. Ціна 21 500 у.о.

Переглядів: 492 | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 »