Головна » 2016 » Травень » 25 » Чому потрібно купувати квартиру в новобудові, а не на вторинному ринку житла?
15:06

Чому потрібно купувати квартиру в новобудові, а не на вторинному ринку житла?

Правильно вибрати квартиру в новобудові міста Івано-Франківська, для подальшої її покупки досить складне і проблемне питання, якщо ви до того ж перебуваєте в іншому місті. Як вибрати і як купити таку квартиру?

Новобудова - це тільки побудований будинок, або який ще будується. Квартира в такому будинку порожня і ви будете перший набувач цієї нерухомості.

Якщо будинок зданий менше ніж рік тому, все одно дане житло відноситься до вторинного ринку нерухомості, так як власник фактично почав юридичну життя такої квартири.

Старе або нове житло, що краще? Розглянемо існуючі відмінності між новобудовою і квартирою вторинного ринку міста Івано-Франківська

Вторинний ринок. Конкуренцію на ньому визначають одиничні, інакше кажучи, штучні квартири, а первинний - новобудови в яких їх багато. Тому у покупця є вибір. Якщо квартира не сподобалася, тут же подивився іншу в тому ж будинку або в сусідньому, а може краще подивитися і вибрати нерухомість у іншого забудовника, зовсім в іншому місці міста.

Квартира вторинного ринку Івано-Франківська - це, по-перше, вище ціна ніж у квартирі від забудовника. Є ризик, що на неї крім власника можуть пред'явити свої права треті зацікавлені особи, і цей ризик збільшується якщо квартира перебувати менше трьох років у власності.

Інший недолік найбільш важливий - низька ліквідність старого майна, що безпосередньо пов'язано зі старими зношеними комунікаціями, незручним плануванням квартири, зношені дитячі майданчики, відсутністю достатнього місця для паркування автотранспорту, наявність маргіналів з числа мешканців будинку. Як показує практика банки з великим бажанням кредитують покупку квартири в новобудові, ніж в старому будинку.

А квартира в будинку, що будується має ряд переваг. По-перше, ціна на таку нерухомість дешевше, ніж на ринку вторинної нерухомості, така особливість характерна для Прикарпаття. По-друге, з року в рік застосовуються нові технології в будівництві і обробці багатоквартирних будинків, що знижує собівартість квадратного метра житла. По-третє, це відповідні духу часу планувальні рішення в розташуванні як самої квартири в будинку, так і її елементів. У такій квартирі є можливість включити політ фантазій для майбутньої її обробки. Квартира в новобудові має нові труби, водоміри, лічильники на газ і тепло. Будинки обладнані новими ліфтами, в під'їздах проведено ремонт. Як правило, такі будинки будують з прив'язкою до майбутніх або існуючим дитячим освітнім та дошкільним установам, поліклінікам та іншим об'єктам соціальної сфери. Проектують нові парковки з достатньою кількістю місць для стоянки машин мешканців, будують підземні або надземні багаторівневі стоянки. Територію біля будинку упорядковують, наповнюють ландшафтними елементами.

Важливе значення квартири в новобудові відсутність старого господаря, а це означає зниження ризиків пред'явлення прав на неї від третіх осіб. Велика увага покупці квартири на вторинному ринку нерухомості приділяють надмірному розпитуванню: хто жив в квартирі? Які люди? Чим вони займалися? і т.д. А в квартирі нового ще щойно збудованого будинку присутня - нейтральна енергетика, побудовою якої ви і будете займатися в майбутньому.

Тепер розглянемо питання про економічну вигоду і економії коштів купуючи нерухомість в новобудовах.

Як показав час, в Івано-Франківську після закінчення певної кількості часу ціна квартири в новому будинку виростає значно швидше, ніж в старому. Крім того, заплативши за стару нерухомість більше ніж за нову, що відбулися власники, як правило, несуть грошові витрати на ремонт вживаної квартири, так як не весь інтер'єр таких апартаментів може їм подобатися.

Крім того, радимо вам звернути увагу на покупку нерухомості в новобудовах з обробкою квартир під ключ, або як їх інакше називають квартири з соціальним ремонтом. Саме такі квартири дуже затребувані серед покупців, які мають кошти на покупку нового житла, але немає коштів для його ремонту в найближчому майбутньому.

Слід знати, що, купуючи квартиру в новобудові, ви непросто купуєте нерухомість, але ви інвестуєте кошти в будівництво нового будинку. Вибирайте прозору організацію, з якою збираєтеся співпрацювати або купувати квартиру в новобудові.

Не варто й казати, що довгостроковий партнерський договір з організацією це запорука успіху в рекламі новобудови, цим самим надаються хороші темпи будівництва і продажів квартир у споруджуваних будинках. Саме той забудовник новобудов викликає довіру у свого майбутнього покупця, у якого відповідно до затвердженого графіку проводяться будівельні та здавальні роботи.

І на закінчення ... Про професіоналізм ріелторів, співробітників агентств нерухомості та інших організації надають послуги в цій сфері. Як перевірити професійну придатність ріелтора.

Так як потенційного покупця, цікавить не конкретна квартира в новобудові, а наявні її параметри, такі як район розташування, наявність інфраструктури, кількість кімнат, поверховість, розмір приміщень, розташування і т. д., то професіонал у своїй справі швидко підбере кілька варіантів, які відповідатимуть таким запитом.

Разом з тим професійний ріелтор гарантує відсутність всякого роду проблем з юридичною складовою майбутнього придбання вподобаної квартири в новобудові. Дасть покупцеві можливість для проведення оцінки та вибору варіанта з числа запропонованих., забезпечить гарантії, що в цей час обрана квартира залишиться за ним.

Шановні відвідувачі сайту! Пропонуємо вам скористатися нашим ресурсом і купити квартиру в представлених новобудовах міста Івано-Франківська, при цьому отримати масу позитивних емоцій від придбання та співпраці з нами.

За матеріалами: http://kvarturu.at.ua

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 1300 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar