Головна » 2015 » Листопад » 19 » Як з вигодою купити хорошу квартиру в новобудові
16:26

Як з вигодою купити хорошу квартиру в новобудові

  

     В ухваленні рішення про покупку житла в новобудові приймається далеко не кожен день. А іноді зовсім один раз в житті. Тому не дивно, що потенційний покупець найчастіше терзає себе безліччю питань. Де купити? Як знайти найкращий варіант і не потрапити на шахраїв? Новобудова або квартира б/у?

   Незважаючи на те, що купівля будь-якої нерухомості таїть у собі певні можливі ризики, на вторинному ринку їх більше. Судіть самі: старі будинки нерідко перебувають в аварійному стані, системи комунікацій давно експлуатуються без належного ремонту, планування «радянські», вкрай незручні. Ці, і ще ряд факторів грають далеко не на користь «вторинки».

Плюси покупки на первинному ринку

   Квадратний метр нерухомості обійдеться значно дешевше в споруджуваному будинку. Якщо тільки закладається фундамент, то квартира обійдеться набагато дешевше: можна заощадити до 30%. З ризиків найвагоміший, при покупці у забудовника це не дотримання термінів здачі будинку в експлуатацію, або зовсім «заморозка» будівництва. Причиною тому може послужити як криза, так і банальна несумлінність будівельної організації. Для покупця такий оборот подій може обернутися втратою великої суми грошей.

Як убезпечити свої кошти

   Якщо нерухомість купується через агентство, то вибирайте тільки професіоналів з бездоганною репутацією. Фахівець допоможе підібрати надійного забудовника, що гарантує високу якість. При підписанні договору він пояснить вам незрозумілі пункти та проконсультує з усіх питань.

   При самостійному пошуку підходящої пропозиції можна подивитися варіанти на спеціалізованих порталах, на яких ви знайдете докладний опис пропонованих об'єктів нерухомості, якісні фото і різноманітність цін. Якщо зацікавила якась пропозиція, неодмінно знайдіть відгуки про цього забудовника: найменша «плямочка» на репутації повинна вас насторожити.

Своя квартира у Івано-Франківську

   Мати свою нерухомість в мальовничому західноукраїнському місті не тільки престижно, але й зручно та дуже вигідне вкладення коштів.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 749 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar