Головна » 2015 » Листопад » 18 » Як заощадити на покупці нової квартири?
16:37

Як заощадити на покупці нової квартири?

   Сьогодні в умовах кризи кожен з нас шукає способи заощадити і надійно вкласти накопичені кошти. Відмінним методом витрати капіталу є покупка нерухомості. Наприклад, можна звернути увагу на квартири в Івано-Франківську на вторинному ринку або в новобудові. Не сумнівайтеся, це вигідне усіх відношеннях рішення. Адже це курортне місто з розвиненою інфраструктурою і ціни тут зберігають завидну стабільність. І щоб провернути подібну угоду так, щоб при цьому зберегти якусь частину свого бюджету, потрібно пам'ятати деякі правила.

   Вірні способи заощадити на покупці квартири

   На ринку нерухомості фахівці ріелтори радять керуватися такими правилами:

   Якщо ви плануєте заселитися в новобудові, то важливо знати про те, що на етапі забудови багато компаній пропонують величезну кількість цікавих пропозицій.

   По можливості купувати житло потрібно шляхом повної сплати. У такому випадку забудовник пропонує найбільш привабливі умови.

   Правильно підберіть час покупки. Найкраще проводити цю операцію в свята або літній сезон. У такі періоди мають місце найвигідніші ціни.

   Зверніть увагу на спеціальні пропозиції. Нерідко буває, що разом з квартирою в подарунок дається балкон, підсобне приміщення або місце для автомобіля.

   Зверніться до професійних ріелторам за допомогою, вони володіють великою кількістю необхідних контактів і можуть підібрати відмінний варіант конкретно під ваші вимоги.

   У підсумку, хоча б трохи заощадивши на придбанні житла, ви звільняєте додаткові кошти для інших цілей. Наприклад, для облаштування інтер'єру чи проведення ремонтних та оздоблювальних робіт.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 695 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar