Головна » 2015 » Листопад » 25 » Оцінювати квартиру повинні професіонали.
17:37

Оцінювати квартиру повинні професіонали.

У всіх сучасних цивілізованих країнах вважається, що коректна оцінка нерухомості повинна здійснюватися саме професіоналами, ось чому ця процедура почала ставати такою популярною і у нас в країні. З часом люди починають розуміти, що без послуг професіонала обійтися вже не можна, якщо не хочете ризикувати своєю нерухомістю. Адже у випадку з іпотекою досить легко можна потрапити на пропозицію завищеної ціни, яку самому буде складно спростувати. Завдяки професійним оцінювачам, можна не тільки заощадити свій час, але і повністю бути впевненим у коректності та рентабельності угоди, особливо у випадку щомісячних виплат відсотків. Оцінка квартир також широко використовується при необхідності визначення вартості квартири для її подальшого виставлення на продаж. У кожному разі, правильно оцінити квартиру допоможе лише професійний фахівець, найняти якого можна звернувшись за допомогою в будь-яке бюро з нерухомості. Ринкова вартість квартир постійно змінюється, особливо якщо брати до уваги столичний регіон, тому потрібно уважно ставитися до процедури оцінки, щоб не продешевити з продажем нерухомості. Ціни на квартири міняються останнім часом досить часто, ось чому найбезпечніше буде звернутися до професійного оцінювача.

Практика показує, що в більшості випадків послугами професійних оцінювачів користуються саме власники елітної нерухомості або бажаючі їх придбати. Частенько власники елітних квартир завищують ціни, які після правильної оцінки можуть зменшитися. Клієнти, звернувшись за допомогою фахівця при оцінці житла, будь то елітне житло або квартира вторинного ринку, мають шанс відмінно заощадити при проведенні купівлі одного з цих об'єктів нерухомості. Важливою є оцінка квартир і в такій ситуації як обмін квартир в Івано-Франківську. Адже якщо доведеться доплатити ще певну кількість грошей при такій угоді, можна і помилитися. Бажаючі придбати квартиру, яка ще перебуває в стадії будівництва, також частенько звертаються в бюро нерухомості за послугами правильної оцінки. Зазвичай вартість житла, що знаходиться в стадії завершення, набагато нижче ринкової вартості об'єктів, однак при правильній оцінці можна заощадити невелику суму грошей.

Висновок такий, що в будь-якому випадку при здійсненні різного роду угод з нерухомістю, будь то купівля або продаж, варто завжди звертатися в професійні бюро нерухомості, особливо, коли справа стосується оцінки квартир. У разі придбання елітного об'єкта нерухомості з метою інвестування своїх фінансових коштів у цей об'єкт і сподіваючись на те, що найближчим часом він принесе непоганий дохід, коректна оцінка є незамінним елементом всіх наступних дій. Всього існує два способи оцінки житла: аналоговий, який передбачає оцінку при порівнянні з іншими схожими об'єктами, і витратний, використовуваний для нерухомості у стадії будівництва. Аналоговий спосіб найчастіше застосовується при оцінці вартості елітної категорії нерухомості, в той час як витратний спосіб використовується для підрахунку витрат, витрачених на будівництво певного об'єкта.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 853 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar