Головна » 2016 » Березень » 31 » Огляд нерухомості в Івано-Франківську по вул. Тичини
13:57

Огляд нерухомості в Івано-Франківську по вул. Тичини

Вулиця Тичини являється центральною вулицею міста і досить привабливою з точки зору комерційної нерухомості. По величині вона не є досить великою, але її практичне місцерозташування робить її досить зручною для мешканців міста. Основне призначення її це комерційна діяльність, це підтверджується тим, що на ній розташовані декілька торгових центрів "Пасаж", "Майстер" і новозбудований "Бельведер". Всі вони користуються неабияким попитом.

"Пасаж" - основний вид діяльності роздрібна торгівля одягом, в ньому розміщено безліч "бутіків" на будь-який смак. Орендна вартість 1 кв.м. станом на 1 березня 2016 р. становить близько 500 грн/м2 в залежності від місцярозташування.

"Майстер" - це суто профільна спеціалізація по будівельній галузі (це і різноманітні будівельні матеріали та суміші, сантехніка, електрика та ін.)

"Бельведер" постав перед нами як суто класичний торговий центр, де 1 поверх зайнято торговими магазинами, а на 2 поверсі зосереджені офіси преміум класу.

Крім них є ще гуртожиток, два поверхи якого використовуються суто для офісних приміщень, таке цільове призначення цілком виправдовується, адже він не розміщений попри дорогу.

Також важливим моментом для вул. Тичини являється міська дитяча поліклініка, яка побудована ще 1975 р. Прихильники активного відпочинку завжди зможуть тут знайти великів вибір велосипедів, який тут продається уже з роками. 

Крім торгових центрів поруч межує так званий "п'яний базар", де можна знайти будь-які дрібниці для нашого повсякдення.

Придбати нерухомість тут виявиться дуже непросто, в першу чергу, мається на увазі хороші торгові площі з хорошою прохідністю, фасадними вікнами на 1 поверсі і невеликою площею від 40 до 60 кв.м. Такі приміщення завжди в попиті, є досить рентабельними і швидко окуповуються. Вартість таких приміщень стартує від 2000 $/м2. За меншу вартість ніхто не хоче розлучатися з своєю прибутковою нерухомістю.

Щодо перспективності, то на даний час біля дитячої поліклініки добудовується ще один торговий центр, що тільки посилить позиції для ведення бізнесу.

На початку 2016 р. був проведений капітальний ремонт дороги за європейськими мірками.

Крім комерційної привабливості можна також виділити декілька гуртожитків національного технічного університету нафти і газу.

Щодо ситуації відносно житлової нерухомості, то тут розміщені декілька цегляних багатоповерхівок, а також декілька двохповерхових житлових будинків побудованих ще в 30-х роках.

 

Категорія: Ринок нерухомості Івано-Франківська | Переглядів: 873 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar