Головна » 2014 » Вересень » 09

Вам набридли сусіди? Ви втомилися від свого старого будинку, який вже не придатний для життя?

В такому випадку настав самий час для того, щоб задуматися над купівлею квартири. Але це легше сказати, ніж зробити. Купити квартиру зараз не так вже й легко через великої кількості факторів, наприклад аферисти чи просто банальна відсутність цікавих для вас варіантів. Для того, щоб убезпечити себе і спростити свій вибір, варто звернутися в одне з численних агентств нерухомості в своєму місті. Там Вам допоможуть вибрати і купити квартиру за плату у вигляді певної комісії (у відсотках від ціни угоди).

Ні для кого не секрет, що в світі зараз вирує економічна криза і зараз саме час купувати нерухомість, зокрема в цей період можна дешево купити квартиру. Також зараз стало поширеним таке явище, як громадські торги. Громадські торги - це вид цивільно-правової санкції, яка застосовується, коли боржник не може виконати свої зобов'язання перед кредитором, в результаті чого кредитор несе істотні збитки. З громадських торгів можна купити заставне майно, за яким боржник не може виконати свої зо ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 1040 | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

 

Квартири в Івано-Франківську

- будь-які операції в стислі терміни і максимально ефективно від бюро нерухомості "Метраж".

Ми пропонуємо вам широкий спектр послуг:

     продаж квартир в Івано-Франківську: сотні варіантів житла у всіх районах міста як на вторинному так і на первинному ринку міста;
   купівля квартир в Івано-Франівську: ефективна база однокімнатних, двокімнатних, трикімнатних і багатокімнатних квартир допоможе вам купити квартиру в Івано-Франківську швидко, зручно і без клопоту;
     вартість квартир: експертна оцінка нерухомості допоможе вам правильно оцінити купувати та продавати власне житло.

Завдяки послугам нашого агентства нерухомості, продаж, купівля квартири стає максимально комфортною і швидко вирішуваним завданням. Команда досвідчених спеціалістів допоможе вам здійснити будь-яку операцію на ринку нерухомості.

Інформація на нашому сайті буде корисною як для клієнтів, так і для ріелторів ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 614 | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)