Головна » 2015 » Серпень » 25 » Чому вигідно купувати квартири в нових будинках
14:37

Чому вигідно купувати квартири в нових будинках

Замислюючись про придбання нової квартири ми, як правило, розглядаємо варіанти, враховуючи різні параметри нового житла. Одним з основних обмежуючих факторів є вартість. У більшості випадків, ми маємо певну суму, більше якої не можемо витратити на нову квартиру. Одним з оптимальних варіантів купити хорошу зручну квартиру за розумну ціну буде придбання квартири в новобудові.

Вибір на користь квартири в новому будинку має безліч переваг:

Купити новобудову в Івано-Франківську можна за відносно низькою вартістю. Якщо комплекс ще не зданий і знаходиться тільки на стадії будівництва, то вартість квадратного метра буде нижчою, ніж у вже готовому будинку.
У нових квартирах встановлено вперше хороші металопластикові вікна, труби, і решта сантехніка теж у повному порядку. Вам залишиться тільки зробити ремонт у кімнатах і можна переїжджати.
Хороша інфраструктура. Новобудови в Івано-Франківську, як правило, спочатку плануються з хорошим закритим двором, часто є паркінг. Для власників автомобілів це особливо зручно - не потрібно думати, де залишити свій автомобіль.

Можливість купити квартиру в розстрочку. Будівельні компанії зазвичай пропонують робити виплати за квартиру в новобудові частинами, без переплати за відсотками. Це набагато вигідніше, ніж банківський кредит.
Квартира у віддаленому спальному районі в новому будинку - це відмінний варіант для вкладення коштів. Ви можете купити таку нерухомість, як інвестицію. Витративши мінімальну сума на косметичний ремонт, квартиру можна здавати на тривалий термін або на невеликі періоди. На сьогоднішній день, з урахуванням нестабільної економічної ситуації, нерухомість - це з вигідних способів збереження грошей від інфляції.

Агентство нерухомості може взяти на себе всі питання по оформленню квартири та підготовці всіх потрібних для цього документів. Співпраця з професіоналами у сфері нерухомості дозволить вам купити відмінну квартиру за розумну вартість і бути впевненим у правильності оформлення всіх документів на нове житло.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 604 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar