Головна » 2015 » Серпень » 25

Замислюючись про придбання нової квартири ми, як правило, розглядаємо варіанти, враховуючи різні параметри нового житла. Одним з основних обмежуючих факторів є вартість. У більшості випадків, ми маємо певну суму, більше якої не можемо витратити на нову квартиру. Одним з оптимальних варіантів купити хорошу зручну квартиру за розумну ціну буде придбання квартири в новобудові.

Вибір на користь квартири в новому будинку має безліч переваг:

Купити новобудову в Івано-Франківську можна за відносно низькою вартістю. Якщо комплекс ще не зданий і знаходиться тільки на стадії будівництва, то вартість квадратного метра буде нижчою, ніж у вже готовому будинку.
У нових квартирах встановлено вперше хороші металопластикові вікна, труби, і решта сантехніка теж у повному порядку. Вам залишиться тільки зробити ремонт у кімнатах і можна переїжджати.
Хороша інфраструктура. Новобудови в Івано-Франківську, як правило, спочатку плануються з хорошим закритим двором, часто є паркінг. Для власників автомобілів це особливо зручно - не потрібно думати, де залишити свій автомобіль.

Можли ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 604 | Дата: 25.08.2015 | Коментарі (0)

Як можна прискорити продаж квартири?
Бувають ситуації, коли продати нерухомість потрібно швидко. У цьому випадку краще не займатися розміщенням реклами і пошуками клієнтів самому, а довіритися надійному ріелторському агентству. Скажемо чесно, в період спаду активності на ринку нерухомості купити квартиру набагато простіше, ніж продати. Навіть найпривабливіші пропозиції найчастіше місяцями «висять» на сайтах без всяких змін, і за півроку квартиру може подивитися від сили з десяток клієнтів. Але все ж прискорити процес продажу цілком можливо.

Для початку потрібно визначитися зі статусом вашої нерухомості. Якщо це житло вище середнього рівня, то безглуздо звертатися до ріелторів, які в основному працюють з недорогим житлом і мають відповідну базу потенційних покупців. Потрібно знайти агентство, що працює з покупцями, готовими платити за нерухомість більше. Потім слід простежити, щоб були зроблені якісні фотографії, а в описі, яке буде публікуватися на сайті і в інших джерелах, були висвітлені всі плюси вашої нерухомості (близькість до зупинки, ​​новий ремонт і багато іншого). Охоплення аудиторії пов ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 573 | Дата: 25.08.2015 | Коментарі (0)