Головна » 2015 » Серпень » 25 » Як прискорити продаж квартири
14:20

Як прискорити продаж квартири

Як можна прискорити продаж квартири?
Бувають ситуації, коли продати нерухомість потрібно швидко. У цьому випадку краще не займатися розміщенням реклами і пошуками клієнтів самому, а довіритися надійному ріелторському агентству. Скажемо чесно, в період спаду активності на ринку нерухомості купити квартиру набагато простіше, ніж продати. Навіть найпривабливіші пропозиції найчастіше місяцями «висять» на сайтах без всяких змін, і за півроку квартиру може подивитися від сили з десяток клієнтів. Але все ж прискорити процес продажу цілком можливо.

Для початку потрібно визначитися зі статусом вашої нерухомості. Якщо це житло вище середнього рівня, то безглуздо звертатися до ріелторів, які в основному працюють з недорогим житлом і мають відповідну базу потенційних покупців. Потрібно знайти агентство, що працює з покупцями, готовими платити за нерухомість більше. Потім слід простежити, щоб були зроблені якісні фотографії, а в описі, яке буде публікуватися на сайті і в інших джерелах, були висвітлені всі плюси вашої нерухомості (близькість до зупинки, ​​новий ремонт і багато іншого). Охоплення аудиторії повинен бути максимально великим.

Самий радикальний спосіб прискорити продажу - знизити ціну на 10-15%. Також якщо квартира куплена в кредит, то допоможе та переоформлення позики на нового власника з виплатою продавцеві залишку суми. Переоформлення іпотеки може бути дуже вигідним для покупців квартири, адже їм не доведеться платити всю суму за житло відразу, а можна розбити її на щомісячні платежі. Однак продавати житло за викидними цінами все ж небажано. Якщо час дозволяє, то краще дочекатися позитивного тренда на ринку. В іншому випадку втрати будуть дуже значними. І чим більше квартира по площі, тим відчутніше різниця. Вже через рік ситуація може змінитися, і ваша продана нерухомість буде оцінюватися набагато дорожче.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 572 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar