Головна » 2014 » Серпень » 31 » Як максимально швидко продати квартиру
20:42

Як максимально швидко продати квартиру

Більшість з нас хоч раз у житті стикається з питанням продажу нерухомості або здачі приміщення в оренду. Якщо вам тільки належить займатися подібною проблемою, то, щоб прискорити процес, швидше знайти покупця або орендаря, слід враховувати певні чинники.

На перший погляд може здатися, що тут немає нічого складного. Навряд чи хтось сьогодні задається вже питанням: куди дати оголошення про продаж квартири. Відповідь очевидна. Досить просто розмістити свою пропозицію в місцеву безкоштовну газету або, що ще простіше - на сторінках спеціальних сайтів в інтернеті і покупці не змусять себе чекати. Однак не все так просто. Адже отримати таку газету не складає особливих труднощів, тому подібну пресу читають просто так, з цікавості, на майбутнє і т.д. І телефонні дзвінки з приводу ціни та умов продажу вашої нерухомості так само в більшості випадків будуть марними для вас.

Розумним варіантом буде і рішення подати оголошення на спеціалізованому порталі в інтернеті. На такі сайти, як правило, заходять дійсно зацікавлені люди, яким потрібна в даний час ваша квартира або приміщення.

Хороший результат також можна отримати, звернувшись в агентства нерухомості. Адже у них завжди є своя база потенційних покупців, готових придбати вашу нерухомість нині.

Але перш, ніж займатися подачею оголошень або звертатися в агентство нерухомості, не забудьте подбати про товарний вигляд своєї квартири або приміщення. Найскромніший косметичний ремонт, наприклад поклейка нових шпалер, заміна явно застарілої яка вийшла з ладу сантехніки, лагодження дрібних побутових несправностей - все це допоможе створити більш сприятливе враження про об'єкт нерухомості, який потрібно продати або здати в оренду.

Навіть, якщо потенційний покупець має намір робити облаштування квартири на свій смак, то на несвідомому рівні він віддасть перевагу більш чистому, затишному і світлішому об'єкту нерухомості. Крім того, варто враховувати той факт, що багатьом людям просто ніколи або лінь займатися ремонтом, тому вони віддадуть перевагу готовому житлу, де відразу ж можна жити або займатися іншою діяльністю. Та й будь-який, навіть самий бюджетний ремонт підніме вартість вашої нерухомості, збільшить кількість потенційно можливих покупців.

Подбайте і про банальну чистоту житла, яке ви збираєтеся презентувати майбутнім власникам або орендарям.

Враховуючи всі вищеперелічені нюанси, ваша нерухомість значно швидше знайде нового власника.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 680 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar