Головна » 2015 » Липень » 28 » Як не помилитися з вибором квартири?
15:12

Як не помилитися з вибором квартири?

Як не помилитися з вибором квартири?
Купівля житлової нерухомості - великий крок для кожної людини. Адже буде неймовірно прикро, якщо придбане житло, за яке ви віддали неймовірну суму грошей, врешті-решт, вас розчарує. У першу чергу визначіться, в якому районі ви б хотіли жити. 

Звичайно, переїзд вимагає великих зусиль і терпіння, і щоб не потрапити в халепу, будьте дуже уважні, адже в подібній справі не існує дрібниць.

На що слід звертати увагу?

Отже, з яких-небудь причин ви прийняли рішення придбати нове житло. З чого ж почати цей непростий процес? Для початку варто визначитися з районом, в якому буде знаходитися ваша нова квартира. Підхід до даного «пункту» суто індивідуальний. Виділіть важливі для вас критерії: екологічність, доступ до транспорту, розвинена інфраструктура, наявність поруч школи, дитячого садка, якщо це потрібно, і т.д. Слід брати до уваги і кримінальну обстановку.

Ви вибрали район, тепер необхідно ретельно оглянути будинок і під'їзд. На що тут робити акцент? Благоустрій території, стан будівлі і ліфта, чистота під'їзду - все це є важливими аспектами при виборі житла.

Найголовнішим моментом є, звичайно ж, огляд квартири. Вважається кращою квартира, яка відгороджена несучими стінами від сусідів і не примикає до ліфта. Важливо переконатися в хорошому стані сантехніки і труб, напору води, вентиляції. Також велике значення має те, як добре нагріваються взимку батареї. Знайомство з сусідами теж невід'ємна частина покупки квартири. Перевірка нерухомості з юридичної сторони також необхідна.

До питання про вибір квартири потрібно ставитися дуже докладно. Не покладатися на одні емоції, бути пильним, не поспішати з рішеннями. Зробивши все правильно, ви позбавите себе від зайвого клопоту і заживете новим кращим життям.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 539 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar