Головна » 2015 » Липень » 28

Актуальним питанням нашого часу, яким цікавиться безліч молоді, особливо випускники вищих навчальних закладів, є правильність і раціональність вибору майбутнього житла. 

В наш час дуже часто люди стикаються зі складними ситуаціями, оскільки компанії, які надають послуги, замовчують про деякі тонкощі, які потім виростають у глобальні проблеми, в деяких випадках доходить навіть до судових розглядів. Для звичайної людини дуже важливо знати, як уберегти себе від ріелторів, які надають неякісні послуги. Дуже часто так трапляється, що на вулицях великих міст люди пропонують послуги з оренди житлової площі. При цьому, в деяких випадках такі особини стверджують, що працюють від імені компанії з надання таких послуг з гучними іменами. У деяких випадках це спеціально підготовлені люди, які вміють переконувати, але в більшості своїй це люди, які просто працюють на себе і намагаються попросту збільшити свій прибуток. У разі оренди житла у таких персон, ви піддаєтеся ризику оренди житла, в якому не витримані навіть самі мінімальні санітарні норми, або навіть буває таке, що ріелтори відправляють жити людей в будинки, які з ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 519 | Дата: 28.07.2015 | Коментарі (0)

Як не помилитися з вибором квартири?
Купівля житлової нерухомості - великий крок для кожної людини. Адже буде неймовірно прикро, якщо придбане житло, за яке ви віддали неймовірну суму грошей, врешті-решт, вас розчарує. У першу чергу визначіться, в якому районі ви б хотіли жити. 

Звичайно, переїзд вимагає великих зусиль і терпіння, і щоб не потрапити в халепу, будьте дуже уважні, адже в подібній справі не існує дрібниць.

На що слід звертати увагу?

Отже, з яких-небудь причин ви прийняли рішення придбати нове житло. З чого ж почати цей непростий процес? Для початку варто визначитися з районом, в якому буде знаходитися ваша нова квартира. Підхід до даного «пункту» суто індивідуальний. Виділіть важливі для вас критерії: екологічність, доступ до транспорту, розвинена інфраструктура, наявність поруч школи, дитячого садка, якщо це потрібно, і т.д. Слід брати до уваги і кримінальну обстановку.

Ви вибрали район, тепер необхідно ретельно оглянути будинок і під'їзд. На що тут робити акцент? ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 540 | Дата: 28.07.2015 | Коментарі (0)

Як вибрати квартиру для покупки?
Кожна людина мріє про власну квартиру, але лише в деяких ця мрія стає реальністю. Житло - це невід'ємний атрибут комфортного життя, а своє житло - це подвійна розкіш, яка дає впевненість у завтрашньому дні. Саме тому квартири повинні повністю відповідати вашим вимогам і можливостям. Чим керуватися при виборі?

Купуємо квартиру мрії

Як і при будь-якій покупці, тут існують певні критерії вибору, причому для кожного вони свої. Комусь важливо перебувати в центрі подій, комусь - вкластися в бюджет. Однак існують і загальні правила:

- вартість;
- призначення;
- первинний або вторинний ринок;
- район, будинок, поверховість, кількість кімнат.
Дуже важливо розуміти, що ціна покупки завжди може бути різною, а за однакову суму можна купити хорошу квартиру на околиці або «вбиту» в центрі. Що краще - вирішувати вам. Якщо ваша мета - вкладення фінансів у нерухомість, а не самостійне проживання, то найзручнішим форматом буде або найдешевше або найдорожче житло. Попит на перше нік ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 565 | Дата: 28.07.2015 | Коментарі (0)

Що вибирати: первинне і вторинне житло?
Яке житло краще придбати - в новобудові або ж на вторинному ринку? Про це замислюються всі, хто стикається з необхідністю покупки нерухомості. Якщо порівнювати, наприклад, нерухомість Івано-Франківська, то тут є багато пропозицій в новобудовах, але при цьому попит на вторинне житло також не знижується. Який же із двох варіантів краще вибрати?

Купівля нової нерухомості

Переваги нової квартири переоцінити складно. Вам дістається житло у відмінному стані, щойно після ремонту. Ви можете за власним бажанням облаштувати його «з нуля», втілюючи будь-які ідеї.

У більшості сучасних новобудов всі квартири мають велику площу, на відміну від старих будинків кімнати тут просторі, світлі, дійсно є де розвернутися.

Також нові житлові комплекси обладнані підземними паркінгами, мають закриту територію з охороною, а на першому поверсі часто розміщуються магазини, спортзали та інша корисна інфраструктура.

З мінусів новобудов можна ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 848 | Дата: 28.07.2015 | Коментарі (0)