Головна » 2015 » Липень » 28 » Як вибрати квартиру своєї мрії?
15:06

Як вибрати квартиру своєї мрії?

Як вибрати квартиру для покупки?
Кожна людина мріє про власну квартиру, але лише в деяких ця мрія стає реальністю. Житло - це невід'ємний атрибут комфортного життя, а своє житло - це подвійна розкіш, яка дає впевненість у завтрашньому дні. Саме тому квартири повинні повністю відповідати вашим вимогам і можливостям. Чим керуватися при виборі?

Купуємо квартиру мрії

Як і при будь-якій покупці, тут існують певні критерії вибору, причому для кожного вони свої. Комусь важливо перебувати в центрі подій, комусь - вкластися в бюджет. Однак існують і загальні правила:

- вартість;
- призначення;
- первинний або вторинний ринок;
- район, будинок, поверховість, кількість кімнат.
Дуже важливо розуміти, що ціна покупки завжди може бути різною, а за однакову суму можна купити хорошу квартиру на околиці або «вбиту» в центрі. Що краще - вирішувати вам. Якщо ваша мета - вкладення фінансів у нерухомість, а не самостійне проживання, то найзручнішим форматом буде або найдешевше або найдорожче житло. Попит на перше ніколи не перестане існувати, а друге є вигідним вкладенням.

Якщо ви не можете вирішити для себе, купувати квартиру в новобудові або ж шукати варіанти на вторинному ринку, то варто розглянути обидва варіанти. Первинний ринок радує поліпшеними плануваннями і новими проектами, підвищеним комфортом і додатковими сучасними пристроями, проте врахуйте, що квартиру ви отримаєте без ремонту. Вторинний ринок може порадувати покупців житлом у вже облаштованих районах з гарною інфраструктурою, а молоді райони часто знаходяться на відшибі.

Що стосується місця проживання, поверховості, типу будинку та кількості кімнат, то тут кожен керується власною думкою і перевагами. Проте варто врахувати, що квартири, розташовані на верхніх поверхах, більш світлі і теплі, в той час як житло нижче 4 поверху має ризик бути темним через зростаючі у дворі дерева.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 564 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar