Головна » 2015 » Липень » 28 » Як уберегти себе від неякісних послуг ріелторів?
15:18

Як уберегти себе від неякісних послуг ріелторів?

Актуальним питанням нашого часу, яким цікавиться безліч молоді, особливо випускники вищих навчальних закладів, є правильність і раціональність вибору майбутнього житла. 

В наш час дуже часто люди стикаються зі складними ситуаціями, оскільки компанії, які надають послуги, замовчують про деякі тонкощі, які потім виростають у глобальні проблеми, в деяких випадках доходить навіть до судових розглядів. Для звичайної людини дуже важливо знати, як уберегти себе від ріелторів, які надають неякісні послуги. Дуже часто так трапляється, що на вулицях великих міст люди пропонують послуги з оренди житлової площі. При цьому, в деяких випадках такі особини стверджують, що працюють від імені компанії з надання таких послуг з гучними іменами. У деяких випадках це спеціально підготовлені люди, які вміють переконувати, але в більшості своїй це люди, які просто працюють на себе і намагаються попросту збільшити свій прибуток. У разі оренди житла у таких персон, ви піддаєтеся ризику оренди житла, в якому не витримані навіть самі мінімальні санітарні норми, або навіть буває таке, що ріелтори відправляють жити людей в будинки, які знаходяться в аварійному стані. Тому, коли вибираєте майбутнє житло, звертайте увагу на того, хто вам пропонує послуги, уточнюйте усі дрібниці які для вас важливі, а також перевіряйте, в якому стані знаходяться апартаменти.

Перелік пунктів, на які потрібно звернути увагу:

Для початку, перед підписанням договору перевірте правовстановлюючі документи на нерухомість, а потім, при складанні договору, зверніть увагу на такі пункти, як найменування та реквізити сторін, строк, на який укладається договір, розміри і терміни внесення платежів, обов'язки сторін, а також умови дострокового розірвання контракту.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 518 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar