Головна » 2014 » Серпень » 31 » Як правильно визначитися з купівлею квартири
20:23

Як правильно визначитися з купівлею квартири

Перед купівлею квартири необхідно з'ясувати ряд питань, які допоможуть покупцю вигідно вкласти кошти.

Перше, що потрібно зробити-з'ясувати, хто здійснює комунальне обслуговування будинку - державний орган або, можливо, мешканці створили свій власний кооператив.

Також потрібно буде з'ясувати, хто є потенційними сусідами покупця. Проблемою можуть стати галасливі сусіди, а також той факт, що квартири, які знаходяться біля потенційної купівлі, здаються в оренду. Таким чином, неможливо передбачити, якими будуть потенційні сусіди, і як часто вони будуть змінюватися.

Незайвим буде дізнатися, чи є біля житла магазини, зупинки, дитячі сади і школи - загалом, вся інфраструктура, яка необхідна покупцю.

За запитами покупця можна також з'ясувати наявність автостоянки, охороняється чи квартира, чи є в будинку система відеоспостереження.

Перш ніж купити житло, необхідно ретельно вивчити пропозиції, щоб переконатися, що купівля буде оптимальним співвідношенням ціни і якості. Якщо потрібно, наприклад, купити квартиру в Івано-Франківську, то можна поспілкуватися з місцевими агентами з нерухомості та перевірити недавні продажу житла в Івано-Франківську. Не варто покладатися на рекомендації від забудовників, або від їхніх представників.

Також покупець повинен визначитися з тим, яка кількість кімнат може бути в потенційній квартирі, наскільки великою має бути кухня. Потрібно визначитися зі стилем, якому відповідатиме купівля - родині з дітьми навряд чи підійде студія, де кухня, вітальня і спальня об'єднані.

Коли покупець звузив свої варіанти, можна скористатися інтернетом і почати пошук. Пошукові системи веб-сайтів з легкістю запропонують кілька варіантів для купівлі, які зможуть задовольнити смак навіть самого вимогливого клієнта. Можна легко підібрати квартиру, орієнтуючись на максимальний бюджет, який покупець може витратити, кількість кімнат і інші моменти, які важливі для потенційного клієнта. Також на сайті можна переглянути фотографії приміщення і околиць.

Коли покупець знайде квартиру, яка його зацікавить, потрібно просто звернутися до продавця або посередника, щоб домовитися про огляд житла. Час має суттєве значення! Ринок нерухомості дуже активний, тому пропозиції, доступні сьогодні, можуть вже бути відсутні завтра.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 596 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar