Головна » 2014 » Серпень » 31 » Як убезпечити угоду з нерухомістю?
21:31

Як убезпечити угоду з нерухомістю?

Багато людей, навіть маючи фінансові можливості для придбання житла, відкладають процес пошуку квартири, боячись різних ускладнень в ході діяльності. Причиною цьому можна назвати почастішали в недавньому минулому незаконні махінації з нерухомістю. Якщо і ви ставитеся до цієї категорії, то усвідомите для себе, що забезпечити операцію цілком реально. Для цього потрібно лише слідувати простим рекомендаціям.

Багато квартир в Івано-Франківську виставлені на продаж зараз. І більшість з них пропонується купити через агентство нерухомості. Навіть ті оголошення від нібито прямих продавців, які ви знаходите в інтернеті і газетах, розміщуються ріелторами. Клієнт, який подзвонив за вказаним номером, обов'язково зацікавиться тими послугами, які йому запропонує посередник у сфері операцій з нерухомістю.

Не забувайте і про участь досвідченого юриста в цій угоді. Природно, підписання договору буде відбуватися виключно в присутності нотаріуса. Але перед тим, як погодитися на купівлю конкретної квартири, ви повинні дізнатися, чи може вона бути вам продана. Нерідко виникають такі ситуації, коли один з власників житла не дає згоди на продаж, або ж квартира знаходиться в кредиті, і цей факт намагаються від вас приховати.

Для вас буде неприємно і несподівано дізнатися, що купити квартиру в Івано-Франківську, яка вам так сподобалася, буде не так просто, як вам спочатку хотілося б. Добре, якщо ви з'ясуєте це ще до оплати її вартості. Тому як повернути назад гроші в подібних випадках буває дуже нелегко. З усього вищесказаного випливає ще одна значна гідність співпраці з агентствами нерухомості. Зазвичай вони перевіряють всі виставляються на продаж квартири на предмет законності таких угод.

Ви повинні повністю довіряти своєму ріелтору. Якщо ви весь час будете шукати якусь каверзу в роботі цього фахівця, ви просто не зможете знайти спільну мову. Враховуючи те, що саме такий кваліфіковані персонал представляє ваші інтереси, така діяльність не буде успішною.

Найрізноманітніша нерухомість в Івано-Франківську пропонується вам в якості об'єкта придбання. Ви можете знайти не тільки житлову квартиру або будинок, але і майданчик для організації виробничої компанії, приміщення під торгівлю, складські приміщення тощо. В деяких випадках вам вигідніше укласти договір оренди, а не купівлі-продажу. Такі послуги також нерідко надаються агентствами нерухомості.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 591 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar