Головна » 2014 » Серпень » 31 » Купівля елітної квартири
21:19

Купівля елітної квартири

Елітної квартирою вважається те житло, яке розташоване в спеціально відведених дорогих житлових комплексах. Також, це може бути квартира в старому фонді, що має, перш за все, архітектурну цінність. Ціна таких квартир, як і в першому, так і в другому випадку достатньо висока і має значну відмінність від цін квартир в звичайних районах, з відносно звичайними умовами. Звичайно, купуючи таку квартиру, варто дивитися на декілька чинників, завдяки яким, можна говорити про головне - комфорт і безпеку майбутніх мешканців. Після вже варто звернути увагу на особисті вподобання і смаки. Варто сказати, що часто в будинках архітектурної цінності відсутній необхідний комфорт і відповідні модернізовані умови проживання, тому між комфортом та історичною цінністю вибирають найчастіше - комфорт.

Параметри елітних квартир, як правило, можуть бути досить різними. Але все ж, існують деякі стандарти. Приміром, загальна площа апартаментів повинна становити від 120 квадратних метрів (з урахуванням, що в квартирі буде проживати не більше трьох осіб), площа кухні повинна бути не менше 15 метрів. Стелі ж висотою від трьох метрів. Що стосується дизайну таких квартир, то саме частіше для його створення запрошують відомих дизайнерів. Звичайно ж, шикарний інтер'єр таких квартир доповнюється якісними дорогими меблями, найкращою побутовою технікою і сантехнікою.

Існують і окремі вимоги до будівлі, в якій знаходиться елітне житло. Приміром, будівля не повинна бути більше 7 поверхів і ста квартир, як мінімум - два паркувальних місця на одну квартиру. Заходи безпеки і максимального комфорту відповідні - сигналізація, охорона, системи подачі та нагрівання води, особисті комори, басейни, безшумні ліфти та багато іншого. Вимоги до району, в якому знаходиться будівля, так само досить жорсткі. Одним з головних - існування найближчого промислового об'єкта має бути на відстань в 5 кілометрах. Тому, як правило, такі будинки перебувають в центрі мегаполісу. Найчастіше там же знаходяться об'єкти історичної, архітектурної цінності.

Купуючи, елітну квартиру варто все добре зважити і простежити за тим, що б квартира відповідала необхідним вимогам для того, що б забезпечити собі комфортне, безпечне там проживання.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 633 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar