Головна » 2014 » Серпень » 31 » Купівля недорогої квартири в Івано-Франківську
21:27

Купівля недорогої квартири в Івано-Франківську

Івано-Франківськ є одним з найкомфортнішим для життя містом України. Івано-Франківськ знаходиться на першому місці за рівнем злочинності в регіоні. Місто має сучасну інфраструктуру, постійно розбудовується, поблизу прекрасні карпатські маршрути, тому воно дуже привабливе для проживання. У місті досить розвинена культурна інфраструктура: велика кількість місць для відпочинку, пам'яток, музеїв. Всі ці місця відпочинку зроблять ваше дозвілля цікавим і незабутнім. Тому недорогі квартири в Івано-Франківську завжди будуть користуватися підвищеним попитом у населення, так як це по суті є гідним капіталовкладенням, а також вирішує житлову проблему.

Схема купівлі квартири в Івано-Франківську така ж проста, як і в інших містах України. Продавець і покупець укладають попередньо договір завдатку квартири. Після цього продавцем розпочинається процес підготовки та збору всіх необхідних документів для віджучення квартири.

Існує кілька способів пошуку квартир. Покупець шукає інформацію в газетах. Це не дуже надійний спосіб покупки квартири, так як покупець спілкується безпосередньо з продавцем. Продавець зацікавлений у продажу квартири і не розповість про всі недоліки квартири. В квартирі, що продається може бути прописана неповнолітня дитина або на частину квартири претендують спадкоємці. Краще таку відповідальну справу як купівлю квартири в Івано-Франківську довірити професіоналам. Вони перевірять документи про власність на квартиру. Адже останнім часом почастішали випадки продажу квартир орендарями, а не власниками квартир. З'ясують, чи всі виписані мешканці квартири, чи не є квартира в заставі. Без юридичної та консультаційної підтримки ви можете залишитися без грошей і без квартири.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 593 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar