Головна » 2014 » Серпень » 31 » Купівля нового житла
18:54

Купівля нового житла

Багато людей задають собі питання про те, чи купувати житло або взагалі не варто цього робити, тому що зростають ціни на нерухомість, чи будується якесь нове житло в Івано-Франківську, у кого краще купувати житло на первинному ринку, або може бути кращий варіант, який полягатиме в тому, щоб купити якусь квартиру на вторинному ринку. Безумовно є безліч людей, що ставили собі подібне питання, адже кому не хочеться придбати нове і комфортне житло?

В першу чергу, необхідно звернути увагу на вартість квадратного метра обраного вами житла. По суті, практично все залежить від ціни за метр квадратний. Потрібно відзначити те, що ціна за стару квартиру, яка не просто вимагає косметичного ремонту, а й капітального та абсолютно повної реконструкції будинку, набагато вища, ніж ціна за квадратний метр якоїсь нової квартири. Це є якоюсь аномалією, оскільки так просто не повинно бути. Безліч людей задається питанням про те, як саме новим будівельним компаніям вдається настільки вдало тримати досить таки низьку ціну на нове житло? По-перше, це все пояснюється тим, що це здійснюється за допомогою того, що компанія насправді є генеральним підрядником з проведення будівельних робіт, тому-то у цієї компанії і немає посередників, безпосередньо, в ланцюжку з продажу різноманітних квартир. Крім того, вони багато уваги приділяють якості виконання роботи, оскільки на їх думку - це запорука успіху.

Якщо ви хочете купити квартиру, то необхідно звернути увагу на те, що будматеріали, з якого виготовлена ​​квартира / будинок, є практично найважливішим аспектом при виборі житла. Пояснюється все це тим, що чим вищий рівень екологічної безпеки матеріалів, тим міцніше у вас буде ваше дорогоцінне здоров'я.

Крім усього цього, необхідно звернути увагу на вентильовані фасади, які економічно допомагають власникові будинку / квартири тим, що капітально економлять енергію і бездоганно зберігають тепло.

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 612 | | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar