Головна » 2014 » Вересень » 06

Як швидко продати квартиру в Івано-Франківську і отримати максимальний прибуток?

Для продажі квартири в Івано-Франківську потрібно визначитися яким чином Ви будете займатися реалізацією своєї нерухомості. Можна пробувати самому, це стосується тих випадків, коли у Вас є чимало вільного часу і мінімум необхідних для цього знань або звернувшися в агенство нерухомості. Якщо Ви все ж таки вирішили звернутися в агенство, то користуйтися послугами перевірених агентств - це не тільки значно заощадить ваш час, але і захистить фінанси. Для цього не потрібно бігати по всіх агенсвам, адже в більшості випадків всі агенства між собою співпрацюють, тому визначтесь з тим хто на Вашу думку для цього підходить найбільше. Зараз найбільш популярним кроком являються агенства, які мають власні сайти і подати власну заявку Ви зможете не витрачаючи власного часу, перевагами цього методі являється, що Ваша інформація відразу потрапляє в базу даних агенства і її зможуть щодня бачити по декілька сот потенційних покупців і якщо ціна квартири не буде завищеною, то ймовірність продажі такої квартири є дуже високою. Продаж нерухомості ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 869 | Дата: 06.09.2014 | Коментарі (0)

На дане питання неможливо однозначно дати відповідь. Існує безліч причин в яких ховається істинна. Середн них виділяють такі: не правильно визначена ціна, агент не приділяє достатньо часу для продажу квартири, чи не досить професійний, не складений план продажу.

Розберемо всі ці моменти по порядку.

Правильне визначення ціни - вкрай важливий елемент продажу на сьогоднішньому ринку. Кілька років тому, коли ціни на нерухомість постійно росли, навіть якщо на початку продажу ціна була завищена, через короткий час ринок «наздоганяв» ціну квартири, і така квартира благополучно продавалася. За останні роки ситуація міняється, на неї впливають багато чинників, починаючи від інфляції і закінчуючи прив'язанням ціни до вартості валюти. На ринку типового житла продаються тільки квартири в найнижчому ціновому діапазоні з ряду аналогічних пропозицій, і сьогодні завищення ціни, часто навіть на 5000 у.о. є критичними для продажі. Квартиру за завищеною ціною мало того що не візьмуть, так ще й згодом таку квартиру, можливо, доведеться продати дешевше. Ситуація з нетиповим житлом щ ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 679 | Дата: 06.09.2014 | Коментарі (0)