Головна » 2015 » Липень » 16

Дослідження ринку нерухомості - не така вже дивовижна і рідкісна річ. Якщо подумати, практично кожен покупець в спрощеному вигляді проводить його для себе під час пошуку оптимального варіанту житла. Він порівнює пропозиції, зіставляє ціни і те, за якими критеріями вони призначаються, починає розуміти середньостатистичну вартість квадратних метрів в тій чи іншій категорії. Але куди більш глибоке, ґрунтовне дослідження ринку замовити прагнуть великі і середні гравці ринку нерухомості.

Якщо ви забудовник, то повинні бути впевнені, що на збудовані квадратні метри знайдеться покупець або орендар. Тому, перед тим як приступати до втілення своїх планів, не завадить замовити дослідження споживчого попиту, включаючи його структуру і прогнозування розвитку подій.

Може бути актуально і вивчення цінової ситуації. Замовити дослідження ринку можуть представники бізнесу, які мають намір реалізувати певний проект, однак не впевнені, що він може бути затребуваний з урахуванням собівартості і маржі.

Іноді для бізнесменів важливо вирахувати, в яку область ринк ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 491 | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Маючи намір придбати житло, будь-яка людина звернеться за інформацією про пропозиції в необхідному населеному пункті і в бажаному районі. На сьогоднішній день пропозицій стільки, що самостійно осягнути їх масив просто неможливо. Досвідчений ріелтор допоможе набагато швидше підібрати доступний варіант будинку або квартири, грамотно оформити всі необхідні документи і договір купівлі /продажу.

Які будинки краще?

Від того, з якого будівельного матеріалу зведений будинок, залежить подальша його експлуатація, довгостроковість комфортного життя в його квартирах.

Особливим попитом користуються будинки з таких будматеріалів:
Цегла, що вважається найбільш витривалою, століттями перевіреним будівельним матеріалом, але бентежать його недоліки - дорожнеча закладки фундаменту, знижені теплоізоляційні здібності, слабина до різниці температур.
Дерев'яний брус / масив / колоди, що є екологічно чистим, ефектним і престижним матеріалом для будівництва будинку. Але є недоліки і у дерева - досить висока вартість, всихання дерева з роками, пі ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 505 | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)

Дуже часто люди стикаються з недобросовісними забудовниками, які використовують різні способи, щоб обдурити потенційного споживача.

Найпоширенішим обманом, використовуваним шахраями, є продаж неіснуючої квадратури житлової площі, яка пропонується за низькими цінами. Часто реклама таких квартир друкується у великих кількостях видань, щоб в результаті залучити більшу кількість жертв. При цьому ділянка, на якій планується будівництво, огороджують значним парканом і створюються видимість активних робіт на ньому.

Ще одна схема можливого обману полягає в продажу однієї і тієї ж житлової площі декільком покупцям. Зазвичай, існує велика небезпека попастися на цей обман, якщо ви укладаєте договір про покупку в пайову участь у будівництві.

Слід серйозно задуматися про придбання квартири в новобудовах, якщо запитувана вартість, нижче ринкової на тридцять-сорок відсотків, так як, найчастіше, такі варіанти пропонують саме аферисти. Перед тим, як укласти угоду про покупку житла, варто поспостерігати тривалий час за ходом будівництва, щоб зрозуміти воно реальне чи ні. Рекомендується також перевірити документи забудовника, що стосуються дозво ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 567 | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0)