Головна » 2016 » Травень » 25

Правильно вибрати квартиру в новобудові міста Івано-Франківська, для подальшої її покупки досить складне і проблемне питання, якщо ви до того ж перебуваєте в іншому місті. Як вибрати і як купити таку квартиру?

Новобудова - це тільки побудований будинок, або який ще будується. Квартира в такому будинку порожня і ви будете перший набувач цієї нерухомості.

Якщо будинок зданий менше ніж рік тому, все одно дане житло відноситься до вторинного ринку нерухомості, так як власник фактично почав юридичну життя такої квартири.

Старе або нове житло, що краще? Розглянемо існуючі відмінності між новобудовою і квартирою вторинного ринку міста Івано-Франківська

Вторинний ринок. Конкуренцію на ньому визначають одиничні, інакше кажучи, штучні квартири, а первинний - новобудови в яких їх багато. Тому у покупця є вибір. Якщо квартира не спо ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 1305 | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

Якщо ви вважаєте, що провести оцінку вартості нерухомості складно, тоді просто зверніться до професійних оцінювачів, вони за певну плату зроблять роботу і нададуть результат. Немає гарантії, що ціна нерухомості, яку ви зібралися продавати в повній мірі задовольнить вас. Мають місце випадки, коли представлена ціна, не виправдовує очікування. Не завжди збігається ваша ціна з ціною найнятого оцінювача, який може її вказати на порядок нижче. Щоб себе убезпечити від таких неприємностей, вам необхідно взяти до уваги ряд обставин, які безпосередньо впливають на вартість нерухомості.

Змінити місце проживання в більшості своїй прагнуть практично всі люди. Придбання нового житла за рахунок продажу старого і додавання необхідної суми грошей, в наш час стало практичної буденністю. Тому здійснюючи будь-яку операцію з нерухомістю, важливо правильно провести оцінку вартості житлового приміщення. Це перший і важливий крок до успішної продажу або купівлі нерухомості. У даній статті я розповім п ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 1083 | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)