Головна » Статті про продаж-купівлю квартир

Якщо все-таки рішення прийнято на користь квартири в новобудові, то спочатку слід вивчити всі позитивні і негативні сторони такого придбання. Позитивні моменти покупки житла в новому будинку.

В даний час нові будинки не похожі на однотипні коробки з квартирами, мало придатними для комфортного проживання. Якщо засоби дозволяють, можна купити елітну квартиру в будь-якому вподобаному будинку з плануванням, що найбільше підходить і раціональною площею.

Явним плюсом в придбанні квартири в новобудові є абсолютно нова система комунікацій, нова електропроводка, система водопостачання та каналізація, нова вентиляційна система.

Сучасні будівельні матеріали, які використовуються при зведенні будинків, мають низьку теплопровідність, тобто - добре «тримати тепло»; вони виробляються з екологічно чистих компонентів, відповідно, відсутній ризик придбати яку-небудь хворобу за час проживання тут.

При зведенні нового елітного будинку забудовник, зазвичай, планує паркувальні місця, а також місця для дитячого і сп ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 652 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

Багато людей задають собі питання про те, чи купувати житло або взагалі не варто цього робити, тому що зростають ціни на нерухомість, чи будується якесь нове житло в Івано-Франківську, у кого краще купувати житло на первинному ринку, або може бути кращий варіант, який полягатиме в тому, щоб купити якусь квартиру на вторинному ринку. Безумовно є безліч людей, що ставили собі подібне питання, адже кому не хочеться придбати нове і комфортне житло?

В першу чергу, необхідно звернути увагу на вартість квадратного метра обраного вами житла. По суті, практично все залежить від ціни за метр квадратний. Потрібно відзначити те, що ціна за стару квартиру, яка не просто вимагає косметичного ремонту, а й капітального та абсолютно повної реконструкції будинку, набагато вища, ніж ціна за квадратний метр якоїсь нової квартири. Це є якоюсь аномалією, оскільки так просто не повинно бути. Безліч людей задається питанням про те, як саме новим будівельним компаніям вдається настільки вдало тримати досить таки низьку ціну на нове житло? По-перше, це все пояснюється тим, що це здійснюється за допомогою того, що компанія насправді є генер ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 613 | Дата: 31.08.2014 | Коментарі (0)

« 1 2