Головна » 2014 » Вересень » 03

Як накопичити гроші? Як швидко накопичити гроші? З цим питанням досить часто зустрічаються ті, хто хоче накопичити на квартиру. Адже у великих містах квартира коштує дорого і накопичення навіть на початковий внесок по іпотеці або доплату на обмін, являє собою досить тривалу задачу.
       Як вирішити цю задачу накопичення грошей, в даному випадку на квартиру? Коли таке питання встає, то можна часто чути від тих, хто жодного разу ні на одну з великих речей не накопичив, думка про те, що або потрібна величезна сила волі (якої у нього немає, але про те, як розвинути силу волі), або що при його заробітній платі неможливо накопичити значних грошей. Ну може бути колись потім, коли заробітну плату підвищать (діти виростуть, розберуся з меблями та одягом), то гроші можна буде накопичити.
       Ці відмовки в принципі корисні для того, щоб не було відчуття провини. Адже можна сказати самому собі та іншим, що ось вони є зовнішні обставини, які не дозволяють накопичити на квартиру. Однак це ніяк не допомагає з власним завданням накопичення.
       &n ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 791 | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

    Якщо ви повірите в те, що зможете поліпшити житлові умови, купити квартиру, то почнете діяти, і рано чи пізно поліпшите свої житлові умови. Без розуміння того, як ви це зробите, ви будете стояти на місці дуже довго. Разом, як повірити в себе і в досяжність купівлі квартири?

   Першим, і можливо найважливішим кроком, є зниження цілі до самого можливого мінімуму. Ставте перед собою мінімально можливу мету. Якщо у вас нічого немає і ви живете з батьками або знімаєте квартиру, то поставте мету купити невелику кімнату на околиці міста. Якщо ви живете в однокімнатній квартирі, то не прагнете відразу переїхати в чотирикімнатну, поставте мету купити двокімнатну квартиру або зовсім невелику трикімнатну за ціною, аналогічною двокімнатної і т.д.
        Звичайно, мінімальна мета відрізнятиметься для людей з різними доходами і характерами. Але загальний принцип все-таки такий - ставте мінімально можливу ціль! Друге. Потрібно візуалізувати образ мети, і тоді вона сама як би реалізується. Що головне, це тримати в голові образ, концентруватися на ньому і нібит ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 750 | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

   Які причини невдач при купівлі квартири? Їх, звичайно, декілька. Але одна причина заслуговує того, щоб присвятити їй цілу статтю, так як вона є причиною номер один і вона перевищує за значимістю всі інші причини разом узяті. Це - завищена мета. Яку мету ставити перед собою при придбання житла? Велику чи маленьку?
       Про що мріяти - про незначне поліпшення житлових умов, або про ідеальну, велику квартиру (котедж)?
     Вислуховуючи різні думки і у всіх випадках вони розходяться з даного приводу. Більшість авторів схиляються до думки, що потрібно ставити перед собою тільки великі, глобальні цілі. Ці цілі ніби як будуть надихати людину на понад-досягнення. А маленькі цілі ніби як погано досягаються, і після їх досягнення нібито буває розчарування.

Спочатьку хочеться переповісти історію. Близько 14 років тому я розмовляв з одним своїм знайомим. Що у мене, що у нього була житлова проблема. Кожен з нас мріяв поліпшити свої квартирні умови. Я жив з батьками та іншими родичами (сім'єю сестри з немовлям) в двокімнатній, прохідний хрущовці. У ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 758 | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

 У чому одна з основних причин невдач в житті і в тому числі при купівлі нерухомості? Не потрібно бути першовідкривачем, якщо сказати, що це помилкові свідомі або підсвідомі переконання по відношенню до якогось аспекту життя.
        Якби не було цих помилкових переконань, то не було б невдач, які, по суті, являють собою неприємне зіткнення наших уявлень про життя з реальним життям.
       Якщо стосовно купівлі нерухомості, то можна привести досить багато припущень, які впливають на нашу поведінку. А як впливають? Звичайно, дуже погано. Деякі живуть десятиліттями з батьками, хтось у комунальній квартирі або постійно орендує квартиру.
        Як це працює? Ми беремо ці неправильні уявлення за основу, а потім будуємо на них бездоганну логічно правильну конструкцію з якої стає ясно, що нічого робити не треба, або навпаки треба, але не так як потрібно.
        Після того, як ці переконання шляхом багаторазового повторення закріпляться, людина часто взагалі перестає сумніватися в них і відстоює ... Читати далі »

Категорія: Статті про продаж-купівлю квартир | Переглядів: 654 | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

Поверх 2/6  40м2. 1-кімнатна квартира навпроти обласної лікарні. Квартира в чудовому стані. Залишаються всі меблі і техніка, індивідуальне опалення, WI-FI, кабельне телебачення, є кладова. Квартира під ключ. Заходьте і живіть.
Ціна 29 000 у.о. Торг! 

Переглядів: 413 | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)